algemene vragen: +32(0)2/352.60.50

Bardusch

Bardusch wilde zijn activiteit optimaliseren. Masternaut voorzag hem van de ideale oplossing voor telematica.

Verband

Als specialist in de verhuur en het onderhoud van textiel voor meer dan een eeuw, begon Bardusch zijn activiteiten in 1871 als een familiewasserij in Duitsland, diversifieerde vanaf 1955 en bood diensten aan zijn klanten aan. extra.

Na zich in 1970 te hebben gevestigd in de rest van Europa, in Latijns-Amerika of zelfs in Afrika, is Bardusch vandaag een van de belangrijkste spelers in zijn sector op internationale schaal.

Omdat leveringen centraal staan, moest Bardusch een tool vinden die zijn activiteiten in real time kon volgen, beheren en beheren. Daarom schakelde het bedrijf in op Masternaut en zijn telematicaoplossingen.

Oplossing

Geïnstalleerd op 20 voertuigen, maakt de Masternaut-oplossing gebruik van geolocatie om nauwkeurig de positie van elk actief voertuig te bepalen.

Dankzij dit kan Bardusch zijn leveringen in realtime volgen en zo zijn klanten een gedetailleerd antwoord geven over de voortgang van de levering en mogelijke vertragingen. Waar voorheen het bedrijf alleen de klanten en zijn chauffeurs kon vertrouwen, kan het nu in realtime nagaan waar het voertuig zich bevindt, of er problemen waren tijdens de reis en hoe laat het was de levering is gemaakt. Dit voorkomt nu eventuele misverstanden of klachten.

Bardusch kan de Masternaut-oplossing ook gebruiken om dagelijks een rapport te maken van de leveringen die de dag ervoor zijn gedaan, en de ritten en de activiteit ervan te optimaliseren.

Uitslag

De Masternaut-oplossing, die in 2011 werd opgezet, vond snel zijn plaats onder de chauffeurs van het bedrijf. Het wordt niet gezien als een kopieersysteem, maar als aanvullende hulp om de service van Bardusch te verbeteren en om vertrouwen tussen de klant en het bedrijf op te bouwen.

Het beter kunnen plannen van leveringen, routes van tevoren in kaart brengen en obstakels of andere files vermijden die tot vertragingen kunnen leiden, stelt het bedrijf in staat brandstof te besparen en de productiviteit te verbeteren.

Verklaring

"We kozen ervoor om een ​​geolocatie-oplossing te gebruiken omdat we onze bedrijfsactiviteiten wilden optimaliseren. Het beheren van onze vloot en het monitoren van realtime leveringen is erg belangrijk voor ons. Deze oplossing heeft ons geholpen om de dienstverlening aan onze klanten aanzienlijk te verbeteren en om vertrouwen tussen onze medewerkers en onze klanten te creëren. "

Christophe Guillemin - Logistiek Manager bij Bardusch

Related customer stories

Auto's Nedroma

Lees meer