algemene vragen: +32(0)2/352.60.50

Auto's Nedroma

Auto's Nedroma trachtte een kwalitatieve follow-up van zijn voertuigen te verkrijgen om zijn activiteiten beter te optimaliseren. Masternaut biedt hem de middelen om zijn park gemakkelijker te beheren.

 

Verband

 

Cars Nedroma, een bedrijf dat gespecialiseerd is in toeristenvervoer en reisorganisatie, werd opgericht in de jaren 2000 en biedt een verscheidenheid aan diensten die zich aanpassen aan elk klantensegment: stedelijk / school, Grand Touring, staand.

 

Auto's Nedroma heeft zich gevestigd in de gemeente Athis-Mons in het zuidoosten van Parijs en heeft momenteel 126 werknemers, allen gespecialiseerd in hun respectieve werkterreinen en volledig gekwalificeerd.

 

Vanwege zijn activiteit moesten de auto's Nedroma een systeem vinden dat hen een nauwkeurig en kwalitatief hoogwaardig voertuig volgde, om te controleren of de uitvoering van de missie in alle opzichten is in overeenstemming met het verzoek van de klant. Om deze redenen heeft het bedrijf Masternaut en zijn telematicaoplossingen gekozen.


Oplossing

 

Geïnstalleerd op 98 voertuigen, is het Masternaut oplossing op basis van geolocatie en maakt terugwinning van een voortdurende en gedetailleerd de positie van elk voertuig tijdens zijn verschillende reizen.

 

Met deze oplossing kan Cars Nedroma elk voertuig in realtime en nauwkeurig volgen. Het kan dus zijn vloot beter op de grond verdelen, zijn vloot van voertuigen is beter gereguleerd en de bewegingen van zijn werknemers worden op een rigoureuze manier gevolgd. Dit sloot de dagen af ​​waarin werknemers bedrijfsauto's gebruikten voor hun privéreizen en klachten van klanten dat de bus niet op tijd aankwam. Vandaag kan het bedrijf het exacte tijdstip van aankomst en vertrek opgeven en ervoor zorgen dat het contract naar behoren is voltooid.

 

Masternaut oplossing is ook kon het bedrijf een effectieve eco-driving beleid dankzij vast te stellen, om de opkomst van informatie, zoals brandstofverbruik, plotselinge versnelling en remmen, stopt de motor draait, bochten abrupte en snelheidslimietoverschrijdingen. Wat het bedrijf in staat stelt om zijn uitgaven en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.


Uitslag

 

De Masternaut-oplossing is opgericht sinds 2011 en brengt een ware nauwkeurigheid van de rapporten. Real-time volgen van voertuigen zorgt ook voor een betere bedrijfsoptimalisatie en helpt om verzekeringsgerelateerde problemen te voorkomen. Sommige gewetenloze automobilisten beweerden zelfs gewond te zijn geraakt door een van de voertuigen van het bedrijf, maar dankzij het geolocatiesysteem kan het bedrijf bewijzen dat het zich niet op het toneel van het ongeval bevond en dus het ongeval kon voorkomen. malus en reparatiekosten.

 

Verklaring

 

"De Masternaut-oplossing geeft ons de precisie die het ontbrak in ons bedrijf. Vandaag kunnen we met zekerheid de tijden van vertrek en aankomst van onze voertuigen en de afgelegde routes controleren. Met deze oplossing hebben we een sterke daling van de overuren door onze medewerkers opgemerkt, evenals een aanzienlijke daling van onze brandstof- en verzekeringskosten. "

Nicolas Paret - General Manager bij Cars Nedroma.


Related customer stories

Bardusch

Lees meer