algemene vragen: +32(0)2/352.60.50

Ontdek vloot-telematica en beheermiddelen. Ontgrendel potentieel in uw bedrijf met behulp van het Masternaut Connect-beheerplatform, compleet met een volledig scala aan functies die aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen.

Masternaut Connect

Ons intuïtieve beheerplatform zet de ontvangen gegevens om in duidelijk bruikbare inzichten voor managers, zodat u uw vloot kunt optimaliseren.

Rijgedrag

Zoek een nieuwe manier om de prestaties te verbeteren, de veiligheid op de weg te vergroten en de beste werkwijzen aan te moedigen.

Koelgroep tracking

Ontdek onze hardware- en analyseoplossingen die uw koelgroep-logistieke activiteiten en regelgevend beheer vereenvoudigen.

Reeds ingebouwde telematica

Krijg reeds ingebouwde telematica in uw nieuwe voertuigen van toonaangevende merken zoals Vauxhall, Opel en meer.

Systeem integratie

Ontgrendel de voordelen van uw bedrijf door ons flexibele Masternaut Connect-platform aan te sluiten op uw IT-, CRM- en ERP-systemen.

Ongevalbehandeling

Masternaut Connect waarschuwt u wanneer zich een mogelijke botsing heeft voorgedaan, zodat u snel uw verzekeringsclaim en reparatieproces kunt starten, waardoor de kosten van vertraagde eerste melding van verlies (FNoL) lager zijn.

  • Geautomatiseerde botsdetectie
  • Assistentie-knop in de cabine
  • Onmiddellijk en gedetailleerd rapport over positie en botskracht

Paperless door Masternaut

Digitaliseer uw formulieren voor jobbeheer op mobiel en geniet van de flexibiliteit, de nauwkeurigheid en de snelheid van de resulterende taakomvattende gegevens om uw werkstroom te optimaliseren.

MEER WETEN

We hebben meer dan 350 telematica-experts. Wij staan tot uwer beschikking om al uw vragen te beantwoorden


* *
* *