algemene vragen: +32(0)2/352.60.50

Ontdek een naadloze service die is ontworpen om verborgen potentieel in uw bedrijf te ontgrendelen. Van telematicatoestellen tot analyse: elk van onze tools helpt uw ​​bedrijf bij het vinden van efficiëntie, nieuwe mogelijkheden en inkomstenstromen die u nog niet eerder zag. Masternaut verbindt niet alleen uw voertuigen, maar ook uw bedrijf.

Step 1 - Connect

De relevantie van de analyse is afhankelijk van de nauwkeurigheid van de gegevens.We verbinden uw vloot met betrouwbare en veilige telematica. Onze gepatenteerde behuizing verzamelt gegevens op de CAN-bus op een niet-indringende manier. U kunt ook kiezen voor oplossingen zonder installatie, OBD, first-mover of speciaal voor trackingapparatuur.

Stap 3 - Vergelijk

Masternaut Connect geeft u toegang tot een gegevenshistoriek waarmee u kunt analyseren en plannen. Vergelijk indicatoren binnen uw vloot en loop de tijd door om kansen voor waardeverhogende verbeteringen te identificeren. Om de beste werkwijzen te bereiken, kunnen we de vergelijking uitbreiden tot meer dan 250.000 voertuigen, op bedrijfstak, merk, model, enz.

  • Vergelijk indicatoren binnen uw vloot
  • Vergelijk de dag van vandaag met die van gisteren
  • Vergelijk uw bedrijf met branchetrends en daarbuiten

Stap 4 - Catalyseer

Transformeer uw processen en bedrijven buiten de grenzen van de vloot met onze real-time gegevens. Ons open platform kan worden geïntegreerd met uw informatiesysteem en maakt de weg vrij voor innovatie. Het Catalytix-team zal ook in staat zijn om kwantitatieve analyses uit te voeren aan de basis van nieuwe strategieën.

MEER WETEN

We hebben meer dan 350 telematica-experts. Wij staan tot uwer beschikking om al uw vragen te beantwoorden


* *
* *