algemene vragen: +32(0)2/352.60.50

In de afgelopen 20 jaar is ons bedrijf drastisch veranderd. Als organisatie hebben we ons aangepast aan alle veranderingen in onze omgeving en hebben we veel geïnvesteerd in ons telematicaplatform, analysecapaciteit en klantenservice.

Het is nu tijd om te veranderen en een merkimago te hebben dat representatief is voor al deze ontwikkelingen voor onze klanten.

Wortels waar we trots op zijn

Masternaut is een baanbrekend merk dat het gebruik van telematica voor commerciële voertuigen in heel Europa heeft gedemocratiseerd. Altijd toonaangevend op het gebied van hardwaretechnologieën dragen we vandaag bij aan de opkomst van het Internet of Things (IoT).

We kozen ervoor onze referentienaam te behouden, waarvan het achtervoegsel zijn oorsprong vindt in het woord 'naútês', wat 'navigatie' betekent in het oud-Grieks. We zijn er trots op Masternaut te zijn.

We bouwen nieuwe sterke punten op

De nieuwe Masternaut richt zich op de voordelen en kansen van de stroom van gegevens over het bedrijf van onze klanten. We zijn nu in staat om deze gegevens te contextualiseren en onze klanten in staat te stellen de beste beslissingen te nemen, allemaal via ons krachtige platform en de ondersteuning van ons team van data-experts. Klantervaring staat centraal in onze prioriteiten.

Ontdek de nieuwe Masternaut

MEER WETEN

We hebben meer dan 350 telematica-experts. Wij staan tot uwer beschikking om al uw vragen te beantwoorden


* *
* *